Viering 30-jarig bestaan

Ter Aar- Drum- & Showband Dice Musica ’83 viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Met het concert van het Jostiband Orkest en de organisatie van het Nationaal Jeugd Show Korpsen Festival en Taptoe Ter Aar heeft het publiek dit jubileum mee kunnen vieren. Zaterdag 12 oktober was er een feest voor alle leden bij Restaurant De Dyck in Woubrugge.

In de middag was er een gevarieerd programma voor de jeugd met bingo en disco. Na het avond eten kwamen de oudere leden en de ouders van de jeugdleden bijeen en opende Cees van der Vlugt, voorzitter en oprichter van de Ter Aarse muziekvereniging, de avond. Hij memoreerde aan de start van de muziekvereniging en de groei die is doorgemaakt. De nieuwe materiaalwagen met belettering werd onthuld en hij vertelde ook iets over de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe uniformen

De voorzitter meldde dat er een plan is ingediend voor het vervangen van de uniformen. Het bestuur heeft dit plan warm omarmt en wil graag uitvoering geven aan de vervanging van de uniformen. Er is een Uniformen Commissie samengesteld bestaande uit Rianne Hoogervorst, Arjan Ran, Simone Slof en Gert van der Ster. Secretaris Patrick van der Vlugt neemt zitting in de commissie als afgevaardigde van het bestuur. De bedenkers van het plan, Rianne Hoogervorst en Arjan Ran, kregen uit handen van voorzitter Cees van der Vlugt een eerste financiële ondersteuning van € 1.500,=. De uniformen zullen naar de huidige tijd worden aangepast en mogelijk volgend jaar al worden gepresenteerd.

feest1

Jubilarissen
Een aantal leden kregen uit handen van Cees van der Vlugt een onderscheiding. Vanwege het 12,5 jaar lidmaatschap kregen Xavier Boerman, Bart Gussenhoven, Arjan Ran, Gert van der Ster en Andy van Vliet het bronzen insigne van de landelijke muziekfederatie. Deze vijf heren vormen toevalligerwijs ook de eerste rij slagwerkers.

Suze Slof kreeg de bronzen legpenning, omdat zij vanaf de oprichting trouw lid is van de vereniging. Penningmeester Rien Hoogervorst kregen de zilveren legpenning vanwege de vervulling van zijn bestuurlijke taken en ook Ria van der Vlugt kreeg de zilveren legpenning voor haar goede zorgen voor o.a. de uniformering. Secretaris Patrick van der Vlugt kreeg de bronzen legpenning wegens de vervulling van zijn bestuurlijke taken, zijn inzet voor het opzetten van het sponsorplan en de organisatie van de vele evenementen en de jaarlijks terugkerende Taptoe Ter Aar.

feest2

Verrassing
Na de woorden van de voorzitter was er een gezellig samenzijn. De avond werd muzikaal onderbroken door Blaaskapel De Blaasbalgen uit Leidschendam. De muzikanten brachten direct de goede sfeer erin met vrolijke feestnummers. Ruim een uur lang werd er gedanst en gesprongen op de muzikale klanken van de Leidschendammers. Het werd één groot feest voor alle muzikanten.

feest3

Reacties zijn gesloten.

  • 18 december 2014
    Gezamenlijke repetitie
    19:30
  • 20 december 2014
    Optreden met Helemaal Top
    -

Volg ons

social-twitter-button-blue-icon social-facebook-button-blue-icon