Oud Papier

Drum- en Showband Dice Musica ’83 is een bloeiende en groeiende muziekvereniging in de gemeente Nieuwkoop.Wij verzorgen tal van optredens en u zult ons regelmatig tegenkomen tijdens activiteiten en evenementen. Onze vereniging ontplooit ook zelf activiteiten, zoals bijvoorbeeld de organisatie van Taptoe Ter Aar.

Het onderhouden van de vereniging kost geld. Denkt u maar eens aan de uniformen, instrumenten, zaalhuur maar ook de organisatie van activiteiten en evenementen. Onze inkomstenbronnen bestaan uit contributie, donateursbijdrage, sponsoring, vergoeding voor optredens en de opbrengst van het ophalen van oud papier.

Maandelijks haalt onze vereniging oud papier op. De opbrengst van oud papier is één van onze belangrijkste inkomstenbronnen. Iedere 2e zaterdag van de maand halen wij oud papier op in de volgende dorpskernen: Papenveer, Paradijsweg, Geerweg, Langeraar. In september wordt het oud papier opgehaald op de derde zaterdag in verband met de Langeraarse Braderie. Het oud papier dient voor 8.30 uur aan de weg gezet te worden, zodat u er zeker van bent dat het wordt opgehaald.

Het oud papier wordt opgehaald middels kraakperswagens. Met deze wagens kunnen makkelijk het oud papier verwerken en diverse maten containers legen. Denkt u hierbij aan de huisvuilcontainer (kliko-bak), rolcontainer of gaaskooi. Speciaal voor bedrijven zetten wij rolcontainers in. Hiermee kunnen wij grote hoeveelheden papier, karton, folders etc. etc. verwerken. Dit bespaart voor het bedrijf afvoerkosten en direct steunt u hiermee onze vereniging. Desgewenst kunnen de zeecontainers op de door u gewenste datum worden gewisseld. Bedrijven worden ook buiten ons ophaalgebied bezocht.

Voor meer vragen of de bestelling van een container kunt u mailen naar: oudpapier@dice-musica.nl.

In 2018 halen wij op de volgende data oud papier op:

zaterdag 13 januari
zaterdag 10 februari
zaterdag 10 maart
zaterdag 14 april
zaterdag 5 mei (LET OP: 1e zaterdag van de maand)
zaterdag 9 juni
zaterdag 14 juli
zaterdag 11 augustus
zaterdag 15 september (LET OP: 3e zaterdag van de maand i.v.m. Braderie Langeraar)
zaterdag 13 oktober
zaterdag 10 november
zaterdag 8 december

 

 

Volg ons

social-twitter-button-blue-icon social-facebook-button-blue-icon